Lou, het mopsje

Hé, dat is dat schattig hondje van Instagram! Wegens succes en populariteit van onze leuke mopshond Lou hebben we besloten om een insight te geven in ons leven met Lou en hoe we daarmee omgaan. Van informatie over een hondenschool, voeding, tot aan de schattige bandeau’s en harnassen die Lou draagt. Zie het als een vrijblijvende review, veel lees plezier!
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Over ons

Lou, het schattige mopshondje van Instagram. Natuurlijk hoort er ook een gezicht achter het account en dat ben ik; Jeanine Verheugt! Vol passie beheer ik het kanaal van Lou. Wat begon als een grapje en een leuke bezigheid groeide al snel uit tot iets wat mensen ook écht leuk vinden.

Gelukkig is Lou mijn muzè en hou ik van fotograferen. Ze staat daarom vaak model en vindt dit totaal niet erg! Uiteraard wel tot een beperking, want ja, een mopshond moet ook hond kunnen zijn!

Honden items

Accesoires

Wij houden van leuke bandana’s, bandeau’s en harnassen! Hier vind je de accessoires die wij gebruiken en ook te zien zijn via ons Instagram kanaal

Voeding en snacks

Hoe een kleine pug groot wordt? Voeding is erg belangrijk tijdens de opvoeding van een pup, ook de fase van puppy naar volwassen hond speelt voeding een grote rol. Benieuwd hoe wij dit hebben gedaan en welke voeding en snacks wij gebruiken?

Speeltjes

Naast eten is spelen de favoriete bezigheid van Lou. We hebben dan ook een heleboel speeltjes die rond slingeren in en rondom het huis. Een favoriet speeltje? Lou speelt met alle speeltjes die wij voor haar kopen of die ze krijgt, ze is met alles tevreden. Wist je dat Lou nog nooit in haar leven een speeltje kapot heeft gebeten?

Populaire items

Er zijn een paar items die zeker favoriet zijn bij zowel Lou als bij mijzelf. Hieronder vind je een impressie van deze items.
Autozit speciaal voor honden (compleet veilig).
Zwemvest in de vorm van een haai. Hond blijft hierin goed drijven.
Kerstbandana met de tekst “I’ve been a good dog”. Te leuk tijdens de kerstdagen!
Lou haar eerste bandeau! Speciaal gemaakt door Rebel & Moon.

Neem contact met ons op

1 + 13 =

Vragen? Neem contact met ons op!

Vragen over bepaalde items of wil je gewoon iets weten? Geen vraag is ons te gek, laat het ons weten! Neem contact met ons op via onderstaande knop.